Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Monipuoliset matkailuedut

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Sähköliiton jäsenille 20 prosentin alennuksen risteily- ja reittimatkojen henkilö- ja ajoneuvolippujen päivittäisestä verkkokauppahinnasta. Kesän huippusesongin aikana 26.6.‒13.8. etu on 10 prosenttia. Alennuksen saadaksesi sinun pitää ostaa matka verkkokaupasta ja ilmoittaa sopimustunnus SAK23 varausvaiheessa. 

Ota jäsenkorttisi mukaan matkalle.

Sähköliittolaisten kokous- ja ryhmämatkaetu puolestaan sisältää kokoustilan tarjoiluineen sekä maistuvan Buffet Eckerö -aamiaisen tai lounaan/päivällisen ruokajuomineen. Hinta on alkaen 49 euroa henkilöltä.

Eckerö Linella on kolme (lauantaisin kaksi) päivittäistä lähtöä Helsingistä ja kolme päivittäistä (sunnuntaisin kaksi) lähtöä Tallinnasta suomalaisella m/s Finlandialla. Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Varaa matkasi Eckerö Linen sivuilta.

Eckerö Line kokous- ja ryhmämyynti puh. 09 228 8540 ma–pe  klo 8–19, ryhmat@eckeroline.fi

GreenStar-hotellit

SAK:n jäsenliittojen jäsenet yöpyvät GreenStar-hotelleissa Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa erikoishintaan. Edun saat tehdessäsi varauksen täällä ja käyttämällä koodia SAK. Huone maksetaan paikan päällä, joten varaudu esittämään jäsenkorttisi.

Aamiainen ei sisälly erikoishintaan, mutta sen voi varata huonevarauksen yhteydessä tai ostaa paikan päällä.

Etuhintaisia huoneita ei ole tarjolla erikoistapahtumien aikana.

Hostellit

Sähköliiton jäsenenä käytössäsi ovat Suomen Hostellijärjestön edut. Sen verkostoon kuuluu yli 40 hostellia eri puolella Suomea. Varaamalla majoituksen suoraan osoitteessa www.hostellit.fi saat hostelleissa 10 prosentin alennuksen normaalista majoitushinnasta jäsenkorttiasi näyttämällä. 

Maailmanlaajuinen Hostelling International -hostelliverkosto kattaa noin 3 500 hostellia 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat niissä vähintään 10 prosentin alennuksen sekä muita matkailuetuja. Joissain maissa hostellikortti on edellytys yöpymiseen HI-verkoston hostelleissa. Hostellikortin haltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Sähköliiton jäsenenä saat kansainvälisen hostellikortin 15 euron jäsenhintaan (norm. 20 €). Hostellikortti on voimassa hankintavuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. 

Kansainvälisen hostellikortin voit ostaa verkkokaupasta www.hostellit.fi

Ikaalinen Spa

Ikaalinen Spa tarjoaa sähköliittolaisille jäsenetualennuksen majoituksistaan. Alennus koskee Ikaalinen Spa- ja Spa Loft -hotelleja sekä AuroraHut-igluja. Sähköliittolaisen alennus on 15 prosenttia normaalista majoitushinnasta torstaista lauantaihin ja 20 prosenttia sunnuntaista keskiviikkoon.

Jäsenetualennuksen saat tekemällä varauksen Ikaalinen Span nettisivuilla ja käyttämällä alennuskoodia SAHKO. Tuolloin verkkokauppa laskee automattisesti alennuksen varaukselle. Huoneen hintaan sisältyy myös aamiainen, pysäköinti sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin verkkosivuilla ja jäsenedun ehtoihin alla olevasta pdf-muotoisesta liitteestä.

www.ikaalinenspa.fi

SAL-lomat

Tutustu ohjelmiin, kurkkaa lisätietoja ja ilmoittaudu: www.sal-lomat.fi

Scandic

Scandic Aulanko Hämeenlinnassa, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori Jyväskylässä tarjoavat sähköliittolaisille 20 prosentin edun vapaa-ajan kylpylöidensä kertalipuista. 

Edun voi lunastaa kylpylän vastaanotossa Sähköliiton jäsenkorttia näyttämällä. Kortinhaltijan lisäksi etuhintaan sisään pääsee kolme henkilöä.

Etu on voimassa kaikkina viikonpäivinä, lukuun ottamatta Scandic Eden Nokian sesonkiajankohtia: viikkoja 8‒9, pääsiäistä, heinäkuuta ja viikkoja 42‒43.

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat SAK:n jäsenliittojen jäsenille kausittain vaihtuvia tarjouksia vapaa-ajan majoituksista. Valittavanasi on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, Sokos Hotel Viru Tallinnassa sekä Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen Pietarissa.

Etu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Käytä kampanjakoodia LIITTO2019. Muista näyttää jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Varaa majoitus tästä.

Strawberry

Strawberry-ketjulla (ent. Nordic Choice Hotels) on Suomessa kaksi Clarion-hotellia ja lisäksi hotelleja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltian maissa.

Sähköliittolainen, varaa majoituksesi tästä SAK:laisten liittojen jäsenille tarkoitetusta linkistä, jolloin saat 15 prosentin alennuksen päivän hinnasta. Jäsenetu on voimassa kaikissa huoneluokissa ympäri vuoden, kun majoituspäivä on perjantai, lauantai tai sunnuntai.

Majoitus maksetaan hotelliin saapuessa. Varauksesi voit perua kuluitta klo 16:een saakka saapumispäivänä.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa Sähköliiton jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi.

Pääset liittymään suoraan kanta-asiakasohjelman Silver-tasolle täyttämällä lomakkeen osoitteessa www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen. Laita lomakkeen sopimusetunumerokohtaan Sähköliiton sopimusnumero 133762.

Silver-tason etuihin kuuluvat esimerkiksi 20 prosentin perusalennus tai hyvissä ajoin varaaville 35 prosentin ennakkovaraajan etu Tallink Siljan tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Tutustu etuihin tarkemmin Club One -sivustolla!

Etuun ovat oikeutettuja vain Suomessa asuvat henkilöt.

Mikäli olet jo Club One -asiakas ja Bronze-tasolla lähetä sähköposti osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin etu lisätään tilisi tietoihin.

Työväen Retkeilyliitto

Työväen Retkeilyliiton ja Luonnonystävien Kansainvälisen Liiton majat ovat kohtuuhinnalla SAK:laisten ammattiosastojen ja liittojen jäsenten käytössä. Lisäksi ammattiosastot ja liittojen jäsenet voivat osallistua etuhintaan Työväen Retkeilyliiton seurojen järjestämille ohjatuille retkille.

Lisätietoja: www.tyovaenretkeilyliitto.com

Viking Line

Viking Line tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille alennuksia mm. risteilypaketeista. Lisäksi Viking Line tarjoaa ammattiosastoille ja yhdistyksille kokousmatkoja koskevia etuja.

Jos olet varaamassa matkaa, voit ottaa yhteyttä myös Viking Linen toimistoon puhelinnumeroon 0600 41 577. Ilmoita varausta tehdessäsi Sähköalojen ammattiliiton SAK ry:n jäsennumero 330122.

Lisätietoja SAK:laisille liitoille tarjottavista eduista: www.vikingline.fi/sak > Vapaa-ajan matkat

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri Porissa tarjoaa sähköliittolaisille 20 prosentin alennuksen standard-huoneista ja normaalihintaisista majoituspaketeista. Etu ei koske sviittejä. Etuhinnan edellytys on, että huoneessa majoittuu vähintään yksi Sähköliiton jäsen. 

Jäsentemme erikoisetu on 1 vuorokauden perhepaketti hintaan 120 euroa. Etuhinnalla majoittuu 2 aikuista ja 2 lasta (4‒14 v). Perhepakettiin sisältyy 1 vuorokauden majoitus perhehuoneessa, buffet-aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttöoikeus aukioloaikoina. 

Tarjoukset ovat voimassa 2.1.‒31.5.2023 sekä 1.9.‒31.12.2023 (ei voimassa erikoistapahtumien tai juhlapyhien aikana, oikeudet muutoksiin pidätetään).

Etuhintaisia huoneita on rajallinen määrä. Mainitse varausta tehdessäsi Sähköliiton jäsenyys ja muista näyttää jäsenkorttiasi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaukset tulee tehdä joko puhelimitse 02 628 5300 tai sähköpostitse info@virkistyshotelli.fi.

Arvostele uudet sivumme lyhyessä kyselyssä!