Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Monipuoliset matkailuedut

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Sähköliiton jäsenille 20 prosentin alennuksen risteily- ja reittimatkojen henkilö- ja ajoneuvolippujen päivittäisestä verkkokauppahinnasta. Kesän huippusesongin aikana 10.6.‒11.8. etu on 10 prosenttia. Alennuksen saadaksesi sinun pitää ostaa matka verkkokaupasta ja ilmoittaa sopimustunnus SAK24 varausvaiheessa. 

Etu on voimassa 28. helmikuuta 2025 saakka.

Ota jäsenkorttisi mukaan matkalle.

Sähköliittolaisten kokous- ja ryhmämatkaetu puolestaan sisältää kokoustilan tarjoiluineen sekä maistuvan Buffet Eckerö -aamiaisen tai lounaan/päivällisen ruokajuomineen. Hinta on alkaen 51 euroa henkilöltä.

Eckerö Linella on kolme (lauantaisin kaksi) päivittäistä lähtöä Helsingistä ja kolme päivittäistä (sunnuntaisin kaksi) lähtöä Tallinnasta suomalaisella m/s Finlandialla. Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Varaa matkasi Eckerö Linen sivuilta.

Eckerö Line kokous- ja ryhmämyynti puh. 09 228 8540 ma–pe  klo 8–17, ryhmat@eckeroline.fi

GreenStar-hotellit

SAK:n jäsenliittojen jäsenet yöpyvät GreenStar-hotelleissa Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa ja Vaasassa kiinteään erikoishintaan. Edun saat tehdessäsi varauksen täällä ja käyttämällä koodia SAK. Varaudu esittämään jäsenkorttisi hotellin vastaanotossa.

Aamiainen ei sisälly erikoishintaan, mutta sen voi varata huonevarauksen yhteydessä tai ostaa paikan päällä.

Etuhintaisia huoneita on rajoitetusti, eivätkä etuhinnat ole voimassa erikoistapahtumien aikana.

Hostellit

Sähköliiton jäsenenä käytössäsi ovat Suomen Hostellijärjestön edut. Sen verkostoon kuuluu yli 40 hostellia eri puolella Suomea. Varaamalla majoituksen suoraan osoitteessa www.hostellit.fi saat hostelleissa 10 prosentin alennuksen normaalista majoitushinnasta jäsenkorttiasi näyttämällä. 

Maailmanlaajuinen Hostelling International -hostelliverkosto kattaa noin 3 500 hostellia 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat niissä vähintään 10 prosentin alennuksen sekä muita matkailuetuja. Joissain maissa hostellikortti on edellytys yöpymiseen HI-verkoston hostelleissa. Hostellikortin haltijan mukana matkustavat alle 18-vuotiaat perheenjäsenet ovat oikeutettuja samoihin etuihin ja alennuksiin.

Sähköliiton jäsenenä saat kansainvälisen hostellikortin 15 euron jäsenhintaan (norm. 20 €). Hostellikortti on voimassa hankintavuotta seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. 

Kansainvälisen hostellikortin voit ostaa verkkokaupasta www.hostellit.fi

Ikaalinen Spa & Resort

Ikaalinen Spa tarjoaa sähköliittolaisille jäsenetualennuksen majoituksistaan: 15 prosenttia normaalista majoitushinnasta torstaista lauantaihin ja 20 prosenttia sunnuntaista keskiviikkoon.

Jäsenetualennuksen saat tekemällä varauksen Ikaalinen Span nettisivuilla ja käyttämällä alennuskoodia SAHKO tai myyntipalvelussa mainitsemalla jäsenyytesi. Verkkokauppa laskee automattisesti alennuksen varaukselle. Huoneen hintaan sisältyy myös aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin verkkosivuilla ja jäsenedun ehtoihin alla olevasta pdf-muotoisesta liitteestä.

www.ikaalinenspa.fi

SAL-lomat

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry tuottaa edullisia hyvinvointikursseja työikäisille ja lapsiperheille. Suomen ammattiliittojen lomajärjestö SAL-lomat ry myöntää lisätukea PHT:n hyvinvointikursseille osallistuville jäsenjärjestöjen jäsenille. Sähköliittolaisen osallistuessa aikuisten hyvinvointikurssille, tuki on 70 €. Jäsenen osallistuessa perheineen perheiden hyvinvointikurssille, tuki on 25 €/yli 6-vuotias osallistuja (aikuisista vain Sähköliiton jäsenelle). Tutustu ohjelmiin, kurkkaa lisätietoja ja ilmoittaudu: www.sal-lomat.fi

Scandic

Scandic Aulanko Hämeenlinnassa, Scandic Eden Nokia ja Scandic Laajavuori Jyväskylässä tarjoavat sähköliittolaisille 20 prosentin edun vapaa-ajan kylpylöidensä kertalipuista. 

Edun voi lunastaa kylpylän vastaanotossa Sähköliiton jäsenkorttia näyttämällä. Kortinhaltijan lisäksi etuhintaan sisään pääsee yksi samaan perheeseen kuuluva henkilö.

Etu on voimassa kaikkina viikonpäivinä lukuun ottamatta sesonkiajankohtia: viikkoja 8‒9, pääsiäistä, heinäkuuta ja viikkoja 42‒43.

S-ryhmän hotellit

S-ryhmän hotellit tarjoavat sähköliittolaisille etuhintaista majoitusta Sokos Hotelleissa Suomessa ja myös Tallinnassa. Jäsenedut ovat voimassa myös yhdeksässä Radisson Blu- ja Radisson RED -hotellissa Suomessa. 

Käytä nettivarauksessa kampanjakoodia LIITOT ja muista näyttää jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Lisätiedot ja varauslinkit löydät täältä.

Strawberry

Strawberry-ketjulla (ent. Nordic Choice Hotels) on Suomessa kaksi Clarion-hotellia ja lisäksi hotelleja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltian maissa.

Sähköliittolainen, varaa majoituksesi tästä SAK:laisten liittojen jäsenille tarkoitetusta linkistä, jolloin saat 15 prosentin alennuksen päivän hinnasta. Jäsenetu on voimassa kaikissa huoneluokissa ympäri vuoden, kun majoituspäivä on perjantai, lauantai tai sunnuntai.

Majoitus maksetaan hotelliin saapuessa. Varauksesi voit perua kuluitta klo 16:een saakka saapumispäivänä.

Tallink Silja

Sähköliittolaisena sinulla on mahdollisuus liittyä Tallink Siljan Club One -jäseneksi ilmaiseksi ja suoraan Silver-tasolle täyttämällä lomake osoitteessa www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen. Laita lomakkeen sopimusetunumerokohtaan Sähköliiton sopimusnumero 133762.

Mikäli olet jo Club One -asiakas ja Bronze-tasolla lähetä sähköposti osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin etu lisätään tilisi tietoihin.

Silver-tason etuihin kuuluvat esimerkiksi 20 prosentin perusalennus tai hyvissä ajoin varaaville 35 prosentin ennakkovaraajan etu Tallink Siljan tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Tutustu etuihin tarkemmin Club One -sivustolla!

Etuun ovat oikeutettuja vain Suomessa asuvat henkilöt.

Vuonna 2024 Tallink Silja tarjoaa Sähköliiton ja muiden SAK:laisten liittojen jäsenille myös 25 prosentin alennuksen tietyistä lähdöistä. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti. 

Varaa matkasi netissä tai puhelimitse numerosta 010 804 133 ja käytä tuotetunnusta TS147768.

Hintaan lisätään reittikohtainen polttoaine- ja päästölisämaksu. 

Etu on voimassa, kun teet varauksen viimeistään 19. joulukuuta. 

Työväen Retkeilyliitto

Työväen Retkeilyliiton ja Luonnonystävien Kansainvälisen Liiton majat ovat kohtuuhinnalla SAK:laisten ammattiosastojen ja liittojen jäsenten käytössä. Lisäksi ammattiosastot ja liittojen jäsenet voivat osallistua etuhintaan Työväen Retkeilyliiton seurojen järjestämille ohjatuille retkille.

Lisätietoja: www.tyovaenretkeilyliitto.com

Viking Line

Viking Line tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille alennuksia vapaa-ajan risteily- ja reittimatkoista. Edun saadaksesi sinun tulee käyttää liitteestä löytyviä tuotetunnuksia matkaa varatessasi. 

Varaa matka netissä tai soittamalla Viking Linen myyntipalveluun 0600 41 577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm/mpm).

Edut, joihin sisältyvät myös kokous- ja ryhmämatkat, löytyvät myös täältä