Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Järjestökoulutus

Ammattiosaston perustoiminnot haltuun

Järjestökoulutuksissa opiskellaan esimerkiksi lainsäädäntöä, kokoustekniikkaa, johtamista, taloudenhoitoa, jäsenhankintaa ‒ kaikkea, mikä auttaa hoitamaan ammattiosaston perustoimintoja.

Hyvin toimivassa ammattiosastossa tehtävät on jaettu kaikkien toimihenkilöiden kesken, eikä toiminta jää vain parin henkilön varaan. 

Yksi mahdollisuus ovat yhteistyökumppaneiden järjestämät, perinteiset kurssit. Ammattiosastosi voi myös tilata kouluttajan paikan päälle, jolloin koulutus voiaan räätälöidä juuri tarpeitanne vastaavaksi.

Paikallinen koulutus

Paikallisella koulutuksella tarkoitetaan työhuonekunnissa ja ammattiosastoissa toteutettavaa koulutusta. Se voi myös olla ammattiosastojen yhdessä maakuntatasolla järjestämää koulutusta.

Paikallinen koulutus on Sähköliiton koulutusyksikön ja ammattiosastojen yhteistyössä järjestämää koulutusta (1–5 pv), jota liitto tukee.

Paikallinen koulutus tulee ensisijaisesti suunnata niille ammattiosastojen jäsenille, jotka eivät toimi luottamustehtävissä. Paikallisella koulutuksella voidaan kuitenkin myös täydentää liiton luottamushenkilöille suuntaamaa koulutusta.

Paikallisen koulutuksen tarkoitus on, nimensä mukaisesti, tarjota koulutusta lähellä jäsenen kotipaikkaa. Osasto itse varaa kurssipaikan ja luennoitsijat sekä hankkii kurssilaiset.