Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Työkaluja osastoille

Verkkokauppa

Sähköliiton verkkokaupasta ammattiosastot voivat tilata liiton logolla somistettuja tyylikkäitä tuotteita jäsenilleen. Valikoimassa on muun muassa kaulus- ja t-paitoja, päähineitä, laukkuja ja käteviä pikkutarvikkeita, kuten taskulamppuja ja USB-latauskaapeleita.

Tuotteita on mahdollista teettää myös ammattiosaston omalla logolla. Maksuliikenne hoituu laskulla.

Verkkokauppaan pääsy vaatii tunnukset. Niitä osasto voi pyytää osoitteesta pekka.wikstrom@nisa.fi. Kauppaan on linkki liiton verkkosivujen etusivulla.

Yhdistysavain

Yhdistysavain on ammattiosastoille suunnattu nettisivutyökalu, jolla hoituvat kotisivujen perustaminen ja päivittäminen sekä jäsenviestintä. Keskeinen ajatus on, että osastoaktiivit voivat itse rakentaa hyvännäköiset ja toimivat sivut ilman aiempaa kokemusta tai erityistaitoja.

Yhdistysavain otetaan käyttöön verkossa, eikä se vaadi ohjelmien asentamista omalle tietokoneelle. Kotisivut rakennetaan käyttämällä erilaisia osioita, joita sivuston ylläpitäjät voivat vapaasti lisätä, poistaa ja siirtää sivustolla. Kotisivujen ulkoasu on laajasti muokattavissa.

Sivustolle voidaan tuoda kaikentyyppistä sisältöä, kuten kuvia, videoita, tiedostoja ja uutisartikkeleita, jolla yhdistys voi esitellä toimintaansa monipuolisesti. Osaston kotisivuilla käytettävissä on myös esimerkiksi tapahtumakalenteri, ryhmäposti, keskustelupalsta, lomaketyökalu ja suojattu jäsenalue.

HUOM! Ammattiosastoilla on mahdollisuus käyttää Yhdistysavainta alennetuin sopimushinnoin! Mene osoitteeseen www.yhdistysavain.fi/liitot/sahkoliitto ja aloita nyt! Käyttö aloitetaan aina ilmaisella Free-versiolla, eikä se sido maksulliseen tilaukseen.

Katso hinnat: www.yhdistysavain.fi/liitot/sahkoliitto

Yhdistysavaimella voit hoitaa myös ilmoittautumiset järjestämääsi tapahtumaan. Ilmoittautumisosio on käytettävissä Yhdistysavaimen jokaisessa salasanoin suojatussa ryhmäsivuhaarassa (esim. jäsensivut ja hallituksen sivut), joten vain oikeaan ryhmään kuuluvat henkilöt voivat ilmoittautua tapahtumiin. 

Ilmoittautumisosio sisältyy kaikkiin Yhdistysavaimen versioihin, myös maksuttomaan Free-versioon, josta tuotteen käyttö aina aloitetaan.