Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Muu koulutus

Työttömille jäsenille suunnatut koulutukset

Sähköliitto tarjoaa työttömille jäsenilleen mahdollisuuden suorittaa ilmaiset sähkötyöturvallisuuskortti-, työturvallisuuskortti-, tulityökortti- ja sähkötyön hätäensiapukoulutukset. Näin pyrimme lisäämään työttömien jäsentemme työllistymismahdollisuuksia. Työsuhteessa oleville työnantaja on velvollinen kustantamaan korttikoulutukset.

Sähkötyöturvallisuuskortti-, työturvallisuuskortti ja sähkötyön hätäensiapukoulutus suoritetaan etänä, tulityökortti paikan päällä ympäri Suomen. Etäkoulutuksiin tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, toimivan sähköpostisoitteen, kaiuttimet ja nettiyhteyden, työturvallisuuskorttikoulutukseen myös kameran.

Sähkötyöturvallisuutta sekä hätäensiapua voit opiskella verkossa omaan tahtiisi. Työturvallisuuskortti-webinaaria vetää kouluttaja, ja kahdeksan tunnin koulutusta voit seurata minä tahansa arkipäivänä kello 8‒16.

Jos olet työtön työnhakija ja korttisi tai pätevyytesi on vanhentunut tai vanhenemassa, ota yhteyttä liiton koulutusasiantuntijaan.

Lue lisää työturvallisuuskortin, sähkötyöturvallisuuskortin, tulityökortin
tai sähkötyön hätäensiapupätevyyden suorittamisesta.

Yhteisöpedagogi (AMK), työyhteisön kehittäjä (monimuoto-opinnot) 60 op

Avoimen AMK:n polkuopinnot on määritellyn laajuinen kokonaisuus Humakin tietyn koulutuksen tutkintoon kuuluvia opintoja, jotka on suunnattu tutkinto-opintoihin tähtääville. AMK-tutkinnon polkuopintojen laajuus on 60 opintopistettä.

Polkuopinnot sopivat sinulle, jos tavoitteenasi on tutkinto-opinnot. Ne ovat erityisen hyödyllisiä sinulle, joka olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa ja haluat hyödyntää välivuoden opiskelemalla avoimessa AMK:ssa. Opinnot hyväksiluetaan täysimääräisinä tutkinto-opintoihin. Polkuopinnot suorittamalla voit valmistua samassa ajassa, kun suoraan tutkinto-opinnoissa aloittanut.

Jos sinulla ei ole hakukelpoisuutta hakea AMK-tutkintoon, voit saada hakukelpoisuuden suorittamalla polkuopinnot. Ylemmän AMK-tutkinnon hakukelpoisuutta ei voi saada polkuopinnoilla.

Opinnot edellyttävät sitoutumista ja kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen opiskeluun. Opinnoissa tarvitaan tietokonetta ja kykyä hakea tietoa itsenäisesti ja käyttää toimisto-ohjelmia ja verkko-oppimisympäristöjä.

Yhteisöpedagogi (AMK), työyhteisön kehittäjä (monimuoto-opinnot) 60 op

TSL:n kurssit

Työväen Sivistysliitto on vapaan sivistystyön järjestö, joka ylläpitää TSL-opintokeskusta. Sen toiminta on vapaasta sivistystyöstä annetun lain (632/1998) mukaista, ja valvovana viranomaisena on opetushallitus.

TSL järjestää kursseja itse ja yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa. TSL neuvoo ja ohjaa kurssien järjestäjiä sekä välittää tukea koulutuksen järjestämiseen saamastaan valtionosuudesta.

TSL:n koulutuksissa voit mm. täydentää taitojasi työelämän digitaidoissa, työnhakutaidoissa, järjestämisessä, vapaaehtoisjohtamisessa sekä yhteiskuntavaikuttamisessa. Voit myös edistää työhyvinvointiasi sekä saada työnohjausta tehtävääsi luottamusmiehenä.

Koulutustarjonnasta löytyy lähi- ja verkkokursseja, seminaareja, kansainvälisiä opintoja sekä opinto-ohjelmia. Maksuttomille kursseille voit ilmoittautua suoraan ja muista voit kysyä lisää koulutusasiantuntija Tarja Topparilta, tarja.toppari@sahkoliitto.fi, puh. 050 409 8469.

Katso kurssikalenteri, TSL:n toimistojen sijainti ja yhteystiedot.