Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Search
Close this search box.

Tapahtumat & koulutukset

Kysy lisää koulutuksista: koulutus@sahkoliitto.fi
Käytännön ohjeita koulutuksiin hakemisesta löydät täältä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kotisivu- ja kuvankäsittelykurssi yhdistyksille (yleinen), Kiljavan opisto

9.9. - 11.9.

Kurssin järjestää Kiljavan opisto ja se on yhteinen muiden liittojen kanssa.

Kurssilla opetellaan tekemään yhdistykselle kotisivut helposti ja maksuttomasti. Kotisivuja pystyy muokata yksilölliseen ulkonäköön sekä upottaa sinne tietoja muista palveluista. Sivuilla voi olla myös oma intra-osio, johon vain yhdistyksen jäsenillä on pääsy. Lisäksi tiedotus ja laskutus voidaan hoitaa sivujen kautta.

Kurssilla opetellaan myös kuvankäsittelyä, jotta kuvia voi julkaista kotisivulla. Lisäksi tutustumaan myös siihen, mistä voi löytää laillisesti uudelleen käytettävää materiaalia omille sivuilleen.

Liitto maksaa kurssimaksun, johon sisältyy majoitus (2 hh), opetus ja jaettava materiaali sekä matkakulut, vain mikäli niitä syntyy, julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan tai omaa autoa käytettäessä vain auton kuljettajalle 0,285 €/km. Liitto maksaa kurssilaiselle opintostipendin, jos menetät kurssin ajalta palkkasi.

Tarvittaessa voit majoittua jo edellisiltana; siitä sinun tulee ilmoittaa etukäteen Kiljavan opistolle. Sähköliitto maksaa majoituksesi.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja hakemuslomake löytyy täältä.

Tiedot

Alkaa:
9.9.
Loppuu:
11.9.
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Kiljavan opisto

Tapahtumapaikka

Kiljavan opisto, Nurmijärvi
Kotorannantie 49
Kiljava, 05250 Suomi
+ Google Map

You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information