Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Close this search box.

Tapahtumat & koulutukset

Kysy lisää koulutuksista: koulutus@sahkoliitto.fi
Käytännön ohjeita koulutuksiin hakemisesta löydät täältä.

Member recruitment and activation, Teams

10.9. @ 09:30 - 11:00

This training is organized by TSL. During the training member recruitment in non-governmental organisations is discussed particularly to interest co-workers who are not familiar with the basics of workers rights and duties.

Training is directed to anyone interested in membership recruitment. Trainer: Kirsi Mäki. Training costs 20 € / participant. Sähköliitto will pay the cost fee, so write Sähköliitto to ”invoicing details”

Learning goals
Participants can introduce organisations activities in an inspiring way.
Participants know how to invite potential members to participate and offer membership.

Register for the training using the online form.

Päivämäärä:
10.9.
Aika:
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

TSL

Etäopetus
Verkko, + Google Map

You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information