Yhteystiedot  |  FI  EN  |   SV  |

Close this search box.

Tapahtumat & koulutukset

Kysy lisää koulutuksista: koulutus@sahkoliitto.fi
Käytännön ohjeita koulutuksiin hakemisesta löydät täältä.

Työoikeus – mikä muuttunut? (yleinen kurssi), Kiljavan opisto

30.9. - 2.10.

Kurssin järjestää Kiljavan opisto ja se on yhteinen muiden liittojen kanssa.

Kohderyhmänä ovat luottamusmiehet ja työsuojeluedustajat sekä yhteistoimintaedustajat, jotka eivät ole muutamaan vuoteen käyneet päivittämässä lakiosaamistaan. Kurssi soveltuu myös muille asiasta kiinnostuneille.

Kurssin tavoitteena on kerrata lainlukua, mutta ennen kaikkea päivittää työlainsäädännöllinen osaaminen tähän päivään.

Avainsisältöjä:

• työelämän lait
• tärkeimmät lakimuutokset edellä mainituista alkaen vuodesta 2018
• uusin oikeuskäytäntö.

Työnantaja maksaa palkan/ansionmenetyskorvauksen (työehtosopimuksen mukaan) kurssin ajalta sekä ateriakorvauksen opistolle, tai liitto maksaa kurssilaiselle opintostipendin. Liitto maksaa kurssimaksun, johon sisältyy majoitus (2 hh), opetus ja jaettava materiaali sekä matkakulut, vain mikäli niitä syntyy, julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan tai omaa autoa käytettäessä vain auton kuljettajalle 0,285 €/km.

Tarvittaessa voit majoittua jo sunnuntaista alkaen; siitä sinun tulee ilmoittaa etukäteen Kiljavan opistolle. Sähköliitto maksaa majoituksesi.

Lisätietoja kurssille hakemisesta ja hakemuslomake löytyy täältä.

Start:
30.9.
End:
2.10.
Event Category:
Event Tags:
,

Kiljavan opisto

Kiljavan opisto, Nurmijärvi
Kotorannantie 49
Kiljava, 05250 Suomi

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map