← Takaisin Sähköliiton sivuille

Search
Close this search box.

Perhetapahtuma Zoolandiassa toi elämyksiä koko poppoolle

Liedossa sijaitseva eläin- ja puuhapuisto Zoolandia täyttyi iloisista ilmeistä ja naurusta, kun Turun Seudun Sähkötyöntekijät ry os. 041 järjesti lauantaina 13. heinäkuuta pitkään odotetun perhetapahtuman. Tapahtuma keräsi yhteen jäsenet perheineen, ja osallistujia saapui paikalle peräti 221. Ammattiosasto kustansi jäsentensä ja heidän perheidensä pääsyliput sekä huolehti lapsille tarjotusta ruokailusta.

Paikalla oli noin 70 osaston jäsentä, ja tapahtuma sai osakseen runsaasti kiitosta niin päivän aikana kuin sen jälkeenkin. Erityisesti jäsenet arvostivat sitä, että tapahtuma oli suunnattu koko perheelle, sillä monilla perheellisillä ei ole mahdollisuutta osallistua arjen kiireiden keskellä muihin ammattiosaston tapahtumiin. Zoolandian monipuoliset aktiviteetit ja eläimet toivat iloa kaikenikäisille, ja päivä tarjosi mukavaa yhdessäoloa ja irtioton arjesta.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Turun Seudun Sähkötyöntekijät ry järjesti perhetapahtuman jäsenilleen. Viimeksi vastaava tapahtuma järjestettiin vuonna 2020 Raision HopLopissa, juuri koronaviruspandemian alkuaikoina. Valitettavasti pandemia vaikutti merkittävästi perhetapahtumien järjestämiseen, mutta nyt pitkän tauon jälkeen oli erityisen hienoa, että osasto pystyi jälleen tarjoamaan jäsenilleen ja heidän perheilleen yhteisen elämyksen.

Osallistujien iloiset ilmeet ja kiitollinen palaute kertovat onnistuneesta päivästä, joka toi yhteisöllisyyttä ja iloa kaikille läsnäolijoille. Tämä tapahtuma muistutti jälleen, kuinka tärkeää on järjestää tilaisuuksia, joissa koko perhe voi olla mukana.

Turkulainen Jani Kukkonen perheineen osallistui Zoolandia-päivään. Kysyimme tapahtumasta:

Mikä sai teidät osallistumaan tähän tapahtumaan?
Kesäloma on hyvä aika osallistumiselle, ja ilmainen sisäänpääsy koko perheelle oli taloudellisesti helpottavaa, kun sai tarjota lapsille elämyksen, sekä törmätä samalla muihin tuttuihin perheineen.

Miten tärkeänä pidät ammattiosaston järjestämiä jäsentapahtumia?
Yhteisöllisyyden kannalta hyvinkin tärkeänä, viimevuosina ollut ihan liian vähän ammattiosaston perhetapahtumia.

Eli tapahtuma on mielestäsi edistänyt yhteisöllisyyden tunnetta?
On todennäköisesti – se näyttää ainakin, että on elämää työmaan ulkopuolellakin.

Entä mikä tapahtumassa oli hauskinta lasten mielestä? Entä aikuisten?
WipeOut, aurinkoinen sää ja allas kuumana päivänä oli lasten mieleen. Myös ruokailu oli lapsille mieluinen, ja hyvin runsas.

Kuvat: Patrick Sarja & Tony Lahti 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue seuraavaksi